Thief: Stores from the City Part 3 video

thumbnail

Square Enix en Eidos-Montréal, de met prijzen overladen studio achter het bejubelde DEUS EX: HUMAN REVOLUTION, heeft vandaag “The Thief Taker General’s Hunt” vrijgegeven, de derde en laatste trailer in een serie van stijlvolle video’s die zich richten op het rijke achtergrondverhaal en de personages van Thief’s corrupte en gehavende stad.

De Thief Taker General is commandant van de wacht van de Baron en heeft als belangrijkste doel om elke dief die hij te pakken kan krijgen op te hangen. Daarbij heeft hij zijn zinnen gezet op de grootst mogelijke prijs: Garrett, de Meesterdief.

De Thief Taker General is corrupt tot op het bot, waarbij hij gebruik maakt van angst om een buitensporige belasting te heffen in de onderwereld. Zij die niet willen betalen vinden zichzelf terug bungelend aan een strop. De Thief Taker General leidt ook een grootschalige, gruwelijke operatie waarbij de lichamen van mensen die zijn bezweken aan de mysterieuze ziekte ‘The Gloom’ worden verzameld en worden ontdaan van hun bezettingen zoals kleding, juwelen en zelfs kunstmatige ledematen en gouden tanden. Dus wie is de grootste dief in de stad?

THIEF zal verschijnen op 28 februari voor Windows PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x