The VR Room voegt Half-Life: Alyx, Prince of Persia escape room en meer aan zijn aanbod toe

thumbnail

The VR Room heeft zijn vestigingen in Amsterdam en Utrecht heropend én heeft voor het eerst de deuren van zijn nieuwe vestiging in Tilburg geopend. Naast het uitgebreide pakket aan al beschikbare games en ervaringen heeft The VR Room nieuwe licenties aan zijn aanbod toegevoegd, waaronder het geprezen Half-Life: Alyx. Bovendien kunnen bezoekers binnenkort een poging doen om te ontsnappen uit een splinternieuwe VR escape room die in het teken staat van Ubisoft-franchise Prince of Persia.

Introductie van Half-Life: Alyx en de strippenkaart
The VR Room geeft spelers die thuis niet de mogelijkheid hebben om het nieuwste deel in de geliefde Half-Life franchise te spelen, de kans om alsnog met deze baanbrekende titel aan de slag te gaan. Half-Life: Alyx is vanaf nu speelbaar bij The VR Room. Om het spel volledig uit te kunnen spelen introduceert The VR Room een strippenkaart. Met deze strippenkaart is het mogelijk om per sessie één tot vijf uur achter elkaar te spelen. Dit kan individueel, maar het is ook mogelijk om de strippenkaart te delen met een ander. De game wordt na een sessie opgeslagen en per persoon bewaard, waardoor terugkeren op een later moment geen probleem is.

Naast Half-Life: Alyx zijn er andere games te spelen via de strippenkaart, namelijk: Het zenuwslopende Arizona Sunshine: Campaign mode en A Fisherman’s Tale. Voor bezoekers die moedig genoeg zijn heeft The VR Room Five Nights at Freddy’s in huis gehaald.

Nieuwe samenwerking met Ubisoft
Na eerder te hebben samengewerkt met Ubisoft voor de totstandkoming van twee Assassin’s Creed-gerelateerde escape rooms, slaan beide partijen de handen wederom ineen. The VR Room opent binnenkort namelijk een derde escape room, die de speler meeneemt naar het universum van Prince of Persia in virtual reality. The VR Room heeft in Amsterdam en Utrecht al twee Assassin’s Creed escape rooms: Beyond Medusa’s Gate en The Lost Pyramid, die ook in samenwerking met Ubisoft zijn opgezet.

guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven