The Park Playground – het leukste uitje in de decembermaand

thumbnail

Op zoek naar een origineel cadeau voor Sinterklaas of Kerst, of in de kerstvakantie met familie en vrienden op zoek naar een leuk uitje? Dompel je dan samen onder in de fascinerende wereld van virtual reality bij The Park Playground en stap in een wereld die je niet voor mogelijk had gehouden. The Park Playground staat garant voor avontuurlijk entertainment en plezier in een overdonderende omgeving – voor man en vrouw, jong en oud een gegarandeerd succes! Meer informatie over The Park Playground vind je hier.

Bekijk hier wat je allemaal kunt beleven bij The Park Playground

Cadeautip
De Park Playground giftcard is hét ideale cadeau om te geven tijdens de feestdagen. Wanneer je de giftcard bestelt, krijg je deze direct in je mailbox als PDF. Ook ideaal dus voor de mensen die last-minute een cadeau nodig hebben. Meer informatie over de giftcard vind je hier.

Wat is The Park Playground?
The Park Playground heeft locaties in heel Nederland en biedt sinds 2018 hoogwaardige free roam virtual reality-ervaringen. The Park heeft twee grote free roam speelvelden waar je met 2 tot 8 personen in een virtueel avontuur stapt. Je speelt in teamverband, zonder rugzak of kabels, in een grote open ruimte. Je kan bij The Park onder anderen gaan mollenjagen in De Mol (gebaseerd op het bekende TV format), gijzelaars bevrijden als een echt SWAT team in The Heist, op missie in de ruimte in Mission Planet X of griezelen en zombies achternazitten in The Hallow. Voor iedereen vanaf 9 jaar en ouder biedt The Park een onvergetelijke ervaring.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx