The Conduit dev komt met Tournament of Legends

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. kondigen met trots een nieuw project aan in samenwerking met ontwikkelaar High Voltage Software: Tournament of Legends, dat in mei 2010 exclusief wordt uitgebracht voor de Wii.

Het spel biedt een 3d-gevechtservaring voor één of twee spelers, met talloze personages die zijn gebaseerd op legenden uit de wereldmythologie: de minotaurus, een sterke gladiator, een machtige walkure en andere bekende, ontzagwekkende figuren. Met deze personages ga je epische gevechten aan in fantastische arenas waar de deelnemers legendarische wapens dragen, magische aanvallen inzetten en enorme mythologische wezens ontwijken die hun holen beschermen.

Leer talloze ongelooflijke gevechtstechnieken: laat mensenetende leeuwen los, roep dodelijke pijlenregens op en smijt met nesten vol giftige slangen. Tournament of Legends wil zelfs de meest verwende Wii-gamers een rijke gevechtservaring bieden. Spelers kunnen schakelen tussen wapens en betoveringen met andere personages, of meedoen aan diverse controlleruitdagingen voor de Wii-afstandsbediening/Nunchuk, waaronder het ontwijken van enorme mythologische wezens of het herstellen van energie en wapenrustingen tijdens gevechten. Het spel bevat tevens een interactieve trainingsmodus en biedt ondersteuning voor de Traditionele Controller.

De cinematische effecten en graphics van Tournament of Legends worden verzorgd door de Quantum 3-engine van High Voltage Software, die speciaal voor de Wii is ontworpen en geoptimaliseerd. Grote mythologische 3d-strijders bewegen soepel over het scherm terwijl alle gevechtsarenas, personages en magische aanvallen worden opgepoetst met geavanceerde realtime belichting, blended animaties, cinematische kleurcurven en nog veel meer. Tournament of Legends introduceert een uniek concept op de Wii, aldus Gary Knight, European Marketing Director van SEGA Europe. Het is een enorme ervaring om het tegen deze legendarische personages op te nemen, en de gelijktijdige inzet van de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk maakt de arenagevechten intuïtiever en de confrontaties met je vrienden spannender!

Met Tournament of Legends willen we wapengevechten op de Wii naar het volgende niveau tillen. De Quantum 3-engine staat niet alleen borg voor een brede selectie zwaarden en geanimeerde magische aanvallen, maar ook voor rijke grafische effecten en gedetailleerde, epische personages. De mythologische personages behoren tot de grootste speelbare 3dpersonages op de Wii, aldus Eric Nofsinger, COO van High Voltage Software. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Exclusief voor de Wii, brengt wel beperkingen met zich mee. Ben benieuwd of wapengevechten op de Wii hiermee echt zal aanslaan.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x