Tetris bestormt ook de 3DS

thumbnail

De muziek staat in je geheugen gegrift en je zult nooit vergeten hoe het voelt om een ‘Tetris’ te halen door vier rijen tegelijk te verwijderen. Je weet precies hoe de zeven Tetrimino-blokken in elkaar passen, maar je hebt nog nooit een Tetris-spel als dit gespeeld. Tetris verschijnt namelijk voor het eerst in full 3D! Vanaf 21 oktober 2011 kunnen Europese 3DS-bezitters de blokken in 3D gaan stapelen.

Met meer dan 20 spelvarianten is Tetris goed voor tientallen uren puzzelplezier. Vermaak je met de populaire spelstand Marathon, of plaats een AR-kaart op tafel en zie hoe het spel tot leven komt in de gloednieuwe ‘augmented reality’-standen. Neem deel aan de non-stop-strijd in de spelstand Computer Battle, race tegen de klok in het speltype Fever, of probeer het zo lang mogelijk vol te houden in de spelstand Survival. De Party-stand biedt nog vele uren extra spelplezier met een indrukwekkend aantal nieuwe Tetris-varianten, zoals: Fit, waarin je blokken door verschillend gevormde gaten duwt; Bombliss Plus, waarin je bommen gebruikt om de stijgende blokken op te blazen; Capture, waarin je de sterren aan beide kanten van het speelveld met blokken moet bedekken, en Jigsaw, waarin je fotopuzzels oplost, en je eigen foto’s kunt importeren. Je kunt via SpotPass ook nieuwe voorwerpen voor de Fever-spelstand krijgen.

Tetris voor de Nintendo 3DS biedt diverse leuke mogelijkheden om samen met je vrienden van de puzzelfun te genieten. Er zijn maar liefst vijf Multiplayer-standen en drie Download Play-varianten om met maximaal acht mensen tegelijk te spelen. Het mooie is dat je voor die Download Play-varianten slechts een enkele Game Card nodig hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je het via een internetverbinding ook nog eens opnemen tegen de rest van de wereld in de spelstanden World Battle en Friend Battle.

Tetris is in Europa vanaf 21 oktober 2011 verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x