Tennis Manager 2022S is vanaf 17 verkrijgbaar

thumbnail

De Franse onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Rebound CG kondigt vandaag de releasedatum aan voor Tennis Manager 2022. De game is vanaf 17 mei verkrijgbaar via Steam en Epic Games Store voor € 39,99. Na een jaar in early access-ontwikkeling, zal het uitgebreide vervolg op de populaire game uit 2021 net op tijd zijn voor de kwalificatie van het Roland-Garros French Open-toernooi dat op 16 mei begint.

Voortbouwend op het succes van de vorige game, tilt Tennis Manager 2022 de tenniservaring naar nieuwe hoogten van realisme, zowel op als naast het veld. Gamers runnen een tennisacademie en begeleiden atleten vakkundig door trainingen en toernooien om uiteindelijk internationaal succes te bereiken.

De game heeft verschillende nieuwe gameplay-opties als player creation, round robin toernooien, uitgebreide mogelijkheden en tools voor team management en een contractbeheer- en onderhandelingssysteem. Naast de vele technische en grafische upgrades zijn er onder andere verbeterde animaties en wedstrijdsimulatie AI. Met de release van Tennis Manager 2022 lijkt de franchise zijn plaats te veroveren naast de groten van simulatiegames voor sportmanagement.

Tennis Manager 22 markeert het begin van een belangrijke nieuwe fase voor de Tennis Manager-serie. We willen dat deze franchise verder blijft groeien.”, zegt Augustin Pluchet, CEO van Rebound CG. “Het eerste deel in deze serie overtrof onze verwachtingen en werd de best beoordeelde tennisgame in bijna tien jaar. We zijn blij dat we hierop verder kunnen bouwen en fans een rijkere en verbeterde gameplay-ervaring te bieden met Tennis Manager 22.”

Tennis Manager 2022 is vanaf 17 mei beschikbaar via Steam, Epic Games Store, GOG en de Mac App Store voor € 39,99. In de lanceerperiode zijn er kortingen. Kocht je Tennis Manager 2021 eerder, dan ontvang je een reductie op de aankoopprijs via Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box