Star Wars: The Clone Wars is klaar voor de strijd

thumbnail

LucasArts kondigt vandaag de release aan van Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels voor Wii en Star Wars The Clone Wars: Jedi Alliance voor Nintendo DS.

Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels werd ontwikkeld door Krome Studios en is alleen beschikbaar voor de Wii. Speel met het hele gezin spannende lightsaber-duels en laat je meeslepen door de personages, locaties en heldhaftige duels uit de nieuwe Star Wars: The Clone Wars-animatieserie. Lightsaber Duels werd speciaal voor de Wii ontwikkeld. Dankzij de intuïtieve bewegingsgevoelige besturing lijkt het net alsof je je met een echte lightsaber in de strijd stort.

Star Wars The Clone Wars: Jedi Alliance werd door Lucasfilm Animation exclusief ontwikkeld voor Nintendo DS en wordt uitgegeven door LucasArts. Ontdek de waanzinnige macht van twee Jedi’s als ze hun krachten bundelen om samen te vechten. Dankzij de innovatieve besturing met de stylus was het besturen van de Jedi en het uitvechten van een lightsaber-duel nog nooit zo meeslepend. “We wilden Star Wars-fans twee leuke manieren bieden om helemaal op te gaan in The Clone Wars,” aldus Feargus Carroll, projectleider van Lucasfilm Animation Singapore. “Jedi’s in de dop zwaaien met hun Wii-afstandsbediening als echte lightsabers in duels die rechtstreeks uit de tv-serie lijken te komen. De Nintendo DS-versie heeft een compleet nieuwe verhaallijn voor je in petto.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box