Star Fox 64 3D geeft ruimtegevechten nieuwe dimensie

thumbnail

14 jaar nadat het Star Fox-team het Lylat-stelsel redde in het spel Lylat Wars voor de Nintendo 64, kun je deze spectaculaire strijd opnieuw beleven in een aangepaste versie voor de Nintendo 3DS. Star Fox 64 3D verschijnt op 9 september en laat je genieten van alle actie van de Nintendo 64-klassieker – en meer.

Star Fox 64 3D verwent spelers met geweldige nieuwe 3D-beelden, een getrouwe bijwerking van het script en opnieuw ingesproken stemmen. Er is ook een geheel nieuwe multiplayerstand die de Nintendo 3DS camera gebruikt om ‘live’ de gezichten van je tegenstanders te tonen terwijl jij ze door de lucht achtervolgt en het vuur op ze opent. Door deze stijlvolle mix van oude en nieuwe elementen voelt Star Fox 64 3D zowel vertrouwd als fris en uitdagend.

In het beroemde vechtvliegtuig van Fox McCloud strijd je voor zijn thuisplaneet Corneria en de andere vreedzame volken van het Lylat-stelsel. Leeg je lasers op het overweldigende leger van de kwaadaardige Andross en verdrijf zijn troepen om de rust en orde in het universum te herstellen. Je teamgenoten Peppy Hare, Falco Lombardi en Slippy Toad helpen je om de missies te voltooien en in de levels te vorderen – ze geven tijdens de missies handige tips, zodat je weet wat je van de vijand kunt verwachten.

Star Fox 64 3D laat je het schip van Fox McCloud voor het eerst besturen met de ingebouwde gyrosensor van Nintendo 3DS, zodat je je instinctief een weg door de gevechten kunt banen. Als je wilt kun je natuurlijk ook gebruik maken van de oorspronkelijke, meer traditionele besturing.

De graphics hebben voor de Nintendo 3DS een verfrissende opknapbeurt gekregen. Dankzij het 3D-effect kun je nu beter afstanden inschatten, wat zeker helpt bij het ontwijken van in beeld
vliegende vijanden en asteroïden. Dankzij de 3D-effecten en extra fraaie filmpjes wordt je spelbeleving spectaculairder en meeslepender dan ooit.

Naast de strijd om het Lylat-stelsel kun je ook tegen je vrienden strijden via de Download Play-optie. Neem het op tegen maximaal drie vrienden in wervelende luchtgevechten boven omgevingen die zijn gebaseerd op locaties uit het hoofdspel voor één enkele speler. Om de competitieve strijd tussen vrienden verder op te voeren, zijn er diverse nieuwe spelstanden aan de multiplayer toegevoegd. In Survival moeten spelers tegen elkaar strijden tot alleen de winnaar overblijft. In Point Battle krijgen piloten een punt voor elke keer dat ze een rivaal uitschakelen, waarbij de eerste die een bepaald aantal punten haalt heeft gewonnen. In Time Battle moet je binnen een bepaalde tijd je vrienden zo vaak mogelijk neerhalen.

Dankzij de Nintendo 3DS camera kun je tijdens multiplayer-gevechten live video’s van de gezichtsuitdrukkingen van je vrienden naar je spel streamen – zo kun je in realtime zien hoe ze kijken terwijl je ze achtervolgt en het vuur op ze opent! Geniet van de pijnlijke uitdrukking op het gezicht van een neergehaalde vriend, of zie je eigen trotse gezicht aan het eind van een multiplayerspel bovenaan het klassement verschijnen.

Star Fox 64 3D levert zowel de oude fans als nieuwkomers razendsnelle ruimteactie waar je zowel in je eentje als samen met vrienden van kunt genieten. Star Fox 64 3D is verkrijgbaar vanaf 9 september 2011, exclusief voor Nintendo 3DS.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box