Square Enix en Disney lanceren nieuwe mobile-ervaring Kingdom Hearts Dark Road

thumbnail

Square Enix Ltd., en Disney maken vandaag bekend dat KINGDOM HEARTS Dark Road, een nieuw, origineel verhaal dat een unieke gameplay-ervaring biedt binnen de populaire mobile-game KINGDOM HEARTS Union χ Dark Road, nu als gratis update beschikbaar is voor alle spelers. KINGDOM HEARTS Dark Road is een uitbreiding van het epische mobile-avontuur en voert spelers terug naar een vroeg hoofdstuk van de KINGDOM HEARTS-serie, waarin ze een mysterieuze Xehanort-tiener volgen op zijn pad om de Seeker of Darkness te worden.

KINGDOM HEARTS Dark Road biedt toegankelijke, op kaarten gebaseerde gameplay, die is geoptimaliseerd voor aanraakbediening op mobiele apparaten. Spelers gaan samen met een Xehanort-tiener, een jonge Master Eraqus en een cast nieuwe Keyblade-dragers op reis door beroemde Disney-werelden om Heartless te verslaan en de mysteriën rondom Xehanorts verleden te ontrafelen.

KINGDOM HEARTS Union χ Dark Road is nu verkrijgbaar in de Amazon Appstore, de App Store voor iPhone en op Google Play voor Android-apparaten.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x