Square-Enix brengt Kingdom Hearts 3D naar Europa

thumbnail

Square-Enix en Square-Enix Ltd. hebben aangekondigd dat de uitgever de game Kingdom Hearts 3D naar de Nintendo 3DS zal brengen voor Europa en Amerika. Het spel stond voorlopig exclusief voor Japan gepland maar ook Europa mag meegenieten van het spel. Natuurlijk keert de cast van Disney karakters terug naar de franchise. Het spel zal volgens Square-Enix nooit eerder getoonde gameplay naar de reeks brengen.

In het spectaculaire verhaal van dit nieuwe deel maken vele kleurrijke Disney-figuren hun 3D debuut op een draagbare spelcomputer. Naast nieuwe werelden zullen in KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance] ook nieuwe gameplay-elementen in de serie worden geïntroduceerd.

“Met de tiende verjaardag van de serie in het vooruitzicht nadert de huidige KINGDOM HEARTS saga zijn climax. Het verhaal van deze game vertelt het begin van de laatste strijd en zit zoals altijd vol verrassingen. Om deze verrassingen het best tot zijn recht te laten komen, en nieuwe mogelijkheden te ontdekken, hebben we de Nintendo 3DS gekozen als ons platform. Dankzij de revolutionaire nieuwe manier van spelen zal deze titel niet alleen een gedurfd en opwindend nieuw avontuur zijn, maar ook een eerste blik geven op de toekomst van de KINGDOM HEARTS serie” zegt Tetsuya Nomura, regisseur van KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance].

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box