Sprookjesgriezel-game Little Goody Two Shoes is nu verkrijgbaar

thumbnail

Square Enix Collective releasede vandaag Little Goody Two Shoes, een mysterieus nieuw sprookjes-anime-avontuur met een duistere twist. Dit verhaalgerichte sprookjeshorror-avontuur is ontwikkeld door AstralShift, een onafhankelijke gamestudio in Portugal die zich specialiseert in verbluffende, filmachtige games met meeslepende verhaallijnen en aangrijpende soundtracks.

Little Goody Two Shoes verplaatst spelers naar de handgeschilderde sprookjesomgeving van Kieferberg, een vroom dorpje waar niet alles is wat het lijkt. Zorg dat de dorpsbewoner Elise dit avontuur overleeft door verschillende aspecten van haar leven te beheren.

Overdag moeten spelers Elise’s relaties met de andere dorpsbewoners versterken en haar inkomen verdienen door leuke minigames te spelen. Zodra de maan aan de hemel verschijnt, moet je zorgen dat Elise gevoed, gezond en bij haar verstand blijft, terwijl ze steeds dieper in het woud verdwijnt en aan alle kanten door vijanden wordt belaagd. De beslissingen die jij voor Elise neemt, leiden tot één van de tien mogelijke eindes.

Little Goody Two Shoes is visueel geinspireerd door anime en adventure-games uit de jaren 90. Spelers kunnen zich helemaal verliezen in een prachtige wereld vol nostalgie en prachtige omgevingen!

Stap in de schoenen van Elise om steeds dieper in een even mysterieuze als verraderlijke wereld te verdwijnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx