Sony verlaagt prijs van PlayStation 3 dev-kit

thumbnail

Sony heeft de developement-kit van de PlayStation 3 in prijs laten zakken. Je kunt het pakket nu aankopen voor een prijs die ligt op 7.500 Euro. De oude prijs lag nog op ongeveer 2 maal het genoemde bedrag. Sony is al meerdere keren bekritiseerd door de enorme moeite die nodig is om PS3 games te ontwikkelen op het platform maar de dev-kits van tegenwoordig lijken een stuk beter te zijn dan voorheen het geval was. Sony probeert in ieder geval met de lagere prijs meer developers warm te krijgen om PS3-games te produceren. Daarnaast zijn enkele programmeerfeatures geïntegreerd in de software. Tools als ProDG, SN Distributed Build System, SN Linker en SN Compiler zijn inmiddels zelfs toegevoegd aan de dev-kit. Sony belooft de huidige dev-kit zeker nog te blijven ondersteunen in de toekomst en de prijs later nog eens te laten verlagen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box