Sony: Other OS feature blijft aanwezig in firmware

thumbnail

Eerder deze week ondervonden gebruikers van de PlayStation 3 Fat (phat) dat er nadelen hangen aan het oudere model van de console, door het klokincident waarmee non-Slim bezitters te maken hadden. Echter is een voordeel nog altijd om een besturingssysteem naast dat van de PS3 te installeren op de harde schijf. Geruchten vertelden dat Sony deze feature echter via een firmware update zal verwijderen. Geoffrey Levand, PS3-Linux maintainer bij Sony heeft de geruchten inmiddels weggepraat.

In een email naar de Haxnetwork vertelt de man namelijk dat SCE blijft bij de ondersteuning voor phat units om Linux te installeren op de PS3. De ‘Install Other OS’ feature zal dus gewoon aanwezig blijven in de toekomstige firmware software.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Ik heb ook (nog) geen Linux op mijn PS3. Ik heb er wel eens overgelezen, maar ik vond het de moeite nooit waard om het daadwerkelijk te installeren. Er hingen mij te veel nadelen aan. Ik vermaak me daarnaast prima met de ingebouwde webbrowser op de PS3 en ik zou ook niet weten wat ik op Linux aanmoet behalve internet gebruiken.

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

ik heb de 60 gb versie van vanaf dag 1 en maakt mij niet uit of ik een andere os kan installeren

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Gelukkig anders kun je uiteindelijk toch beter een slim versie kopen. Aangezien deze beter geluid features heeft.


Naar boven
3
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x