Sony heeft geprobeerd om PS Plus naar de Xbox Game pass te krijgen

thumbnail

Sony’s laatste reactie op de fusie tussen Microsoft en Activision onthult interessante nieuwe informatie. Sony vertelt de Britse regelgevende instantie, de CMA, dat Microsoft Sony’s PlayStation Plus op de Xbox niet zal toestaan, wat vermoedelijk betekent dat het bedrijf probeerde zijn abonnementsservice aan te bieden op het ecosysteem van Microsoft. Dat lezen we via de Tweaktown.

Microsoft had eerder ook aangeboden om Game Pass naar het Sony-platform te brengen, wat suggereert dat PlayStation-gamers nog steeds toegang hebben tot alle inhoud die theoretisch exclusief voor Game Pass zou zijn, en daarmee een van de argumenten van de CMA over schade aan de Microsoft-Activision-fusie omzeilen.

De relatie lijkt moeilijk te herkennen te zijn maar focust zich vooral op de PC-platformen, daar waar Sony en Microsoft zich steeds meer focussen op het multiplatform maken van games op de console en op de PC. Sony zou dus ook PC-games beschikbaar kunnen maken voor de Game Pass op de PC. Een basis ligt er echter totaal niet waarmee bovenstaand zeer onrealistisch lijkt te blijven.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx