Sony bevestigt TV-shows voor Horizon en God of War

thumbnail

In een recente question & answer-sessie heeft Sony bevestigd dat het TV-shows zal gaan maken van welbekende PlayStation franchises. Het gaat om een Horizon, God of War en Gran Turismo verfilming. Hoe de films of series er precies uit zullen gaan zien is niet bekend gemaakt. God of War zal op Amazon Prime gaan verschijnen terwijl Horizon op Netflix zal lanceren. Waarop de Gran Turismo show zal gaan verschijnen is nog onduidelijk. De laatste tijd worden steeds meer games verfilmd. Zo werd onlangs bijvoorbeeld een tweede deel van Sonic gelanceerd en werd ook Uncharted al verfilmd.

 • 5 2 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1647
  2 maanden geleden

  Ben een groot fan van God of War,Maar het lijk me moeilijke om hier een goede serie van te maken.Kratos moet het meer hebben van zijn hack en slash kwaliteiten en zegt daarnaast erg weinig.Misschien lukt het hun,Maar heb zo mijn twijfels.

  Yellow13NL
  Lid
  502
  2 maanden geleden

  Als ze het zo verpesten als de Halo serie, dan kunnen ze er beter niet aan beginnen. Ik krijg hier iedere keer weer flashbacks naar Game of Thrones van. Dat was op het laatst ook een drama, waarvan je je iedere keer denkt: Waarom zijn ze er aan begonnen. Dit heeft tijd en toewijding nodig, van iedereen, zoals bij The Lord of the Rings films en wat Denis Villeneuve en Hans Zimmer onder andere gedaan hebben met het Dune boek. Terecht dat die laatste de kleinere, van in totaal zes Oscars pakte. Het kan dus met toewijding en inzet van… Lees verder »


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx