Slot van de Final Fantasy XIV: Stormblood-verhaallijn begonnen met de release

thumbnail

Het laatste hoofdstuk van de Stormblood-verhaallijn in FINAL FANTASY XIV Online is begonnen met de lancering van het eerste deel van Patch 4.5, A Requiem For Heroes. In dit eerste deel genieten spelers van een schat aan nieuwe content, in aanloop naar de volgende uitbreiding, Shadowbringers, inclusief het derde en laatste hoofdstuk in de populaire Return to Ivalice Alliance raid-serie, nieuwe hoofdscenariomissies, uitdagende trials en meer.

De langverwachte Blue Mage-job debuteert op 15 januari, een week na de release van Patch 4.5. Als eerste “Limited Job” in FINAL FANTASY XIV Online, levert de Blue Mage een unieke solo-spelervaring, waarin spelers alle Blue Mage-vaardigheden kunnen leren door monsters te verslaan.

De Blue Mage komt beschikbaar voor alle spelers met een level 50 Disciple of War of Magic-class/job die het hoofdscenario voor A Realm Reborn hebben voltooid.

Het eerste deel van A Requiem For Heroes biedt toegang tot de volgende content:

Nieuwe Main Scenario-quests – De eerste helft van de spectaculaire climax van de Stormblood-verhaallijn, waarmee de achtergrond wordt geschetst voor de komende uitbreiding, Shadowbringers.

Return to Ivalice 24-Man Alliance raid –Het slot van deze raid-serie stuurt spelers naar de Orbonne Monastery, en bevat content van gastontwikkelaars Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY XII / FINAL FANTASY Tactics) en Keita Amemiya, maker van de GARO-serie voor tv en film.

Nieuwe trial – Neem het op tegen Seiryu op de moeilijkheidsniveaus normal en extreme, in het laatste hoofdstuk van de Four Lords-questlijn.

Nieuwe instanced dungeon – The Ghimlyt Dark
Nieuwe custom deliveries – Questlijnen voor Crafters en Gatherers

Gold Saucer-update – Nieuwe GATE, “Air Force One”; nieuwe content, “Doman Mahjong”
Nieuwe minions, kapsels, emotes en rijdieren
Het tweede deel van Patch 4.5 arriveert eind maart en leidt naar het einde van de Stormblood-verhaallijn, waarna een nieuwe begin volgt met het Shadowbringers-expansion pack dat begin zomer 2019 arriveert.

guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven