Slingbox DVR streamt binnenkort ook naar de PS3

thumbnail

Sling Media’s Slingbox zal binnenkort ook DVR-content (digitale video recorder) kunnen streamen naar je PlayStation 3. De apparatuur maakt het momenteel al mogelijk om media te streamen naar een laptop of telefoon, maar Jay Tannenbaum van het concern liet weten dat binnenkort ook een streaming mogelijkheid naar de PS3 geïntroduceerd zal worden. “De Slingbox software maakt het mogelijk om naar je telefoon, laptop en binnenkort naar de PlayStation 3 te streamen.” De man liet helaas niet in detail weten hoe het streamen in zijn werk zal gaan. Geruchten vertellen dat dit via de internet browser van de console zal gaan.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik stream niks naar me laptop. Maar opzich is het wel handig.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Hm dat is wel vet, maar ik heb een xbox dus heb ik er niets aan:p maar daarnaast maak ik zelf nooit zoveel gebruik van streamen. Alleen muziek, maar dat doe je gewoon via je Ipod.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik stream mijn bestanden nu altijd via Vuze door naar mijn PlayStation 3, dat werkt prima.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx