Sla je slag met de Clubhouse Pass en op de Detroit Golf Club-golfbaan in PGA TOUR 2K21 update

thumbnail

2K en HB Studios maken vandaag de PGA TOUR 2K21 Clubhouse Pass bekend, een voortdurende live service met daarin nieuwe clubs, nieuwe uitrustingen en nieuwe MyPLAYER-aanpassingen die spelers kunnen verdienen en vrijspelen. Seizoen 1 van Clubhouse Pass is nu verkrijgbaar en loopt vanaf 3 december 2020 tot en met 3 maart 2021. Naast de Clubhouse Pass is er nu ook een gloednieuwe gratis golfbaan beschikbaar voor alle spelers: de Detroit Golf Club.

In seizoen 1 van de Clubhouse Pass zit de mogelijkheid om 75 levels aan uitrusting, VC en cosmetische items vrij te spelen, om je status mee te showen. Alle spelers ontvangen XP in alle modi om zo alle 75 levels van de Clubhouse Pass vrij te spelen. En met drie maanden aan verse content zijn er veel nieuwe clubs, kleding en VC-beloningen vrij te spelen.

Dit zijn de drie tiers in de Clubhouse Pass:

 • Gratis: In deze tier ontvang je 15 van de 75 levels gratis in seizoen 1. Bij elke vijf levels ontvang je een gratis beloning.
 • Premium Pass (€7,99): Krijg toegang tot alle 75 levels aan beloningen.
 • Premium+ Pass (€14,99): Toegang tot alle 75 levels aan beloningen, plus je slaat de eerste 20 levels over en ontvangt direct de beloningen.

De Detroit Golf Club-golfbaan debuteert op 3 december. Na de opening in 1899 is Detroit Golf Club uitgegroeid tot de thuisbasis van de Rocket Mortgage Classic in 2019, het eerste PGA TOUR evenement dat ooit gehouden is in Detroit.

“Detroit Golf Club en de Rocket Mortgage Classic komen samen voor een spannend evenement op een geweldige baan”, zegt Shaun West, Senoir Producer bij HB Studios. “De baan brengt nieuwe uitdagingen naar PGA TOUR 2K21 met een leuke en lonende lay-out om te navigeren. Aangezien het één van de vlakkere banen van de PGA TOUR is, vindt de opzet van het evenement nog steeds een manier om zelfs de beste profs uit te dagen. We wilden dezelfde ervaring tot leven brengen in de game, om zo te zien hoe onze fans het gaan doen”.

En last but not least, let op een aantal feestelijke cosmetische items met een kerstthema, beschikbaar voor alle spelers om je MyPLAYER mee uit te rusten!

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box