Sla aan het krabbelen met SEGA’s PictoImage voor de DS

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag aangekondigd dat PictoImage, een leuke en uitdagende partygame die je intelligentie en tekenvaardigheid aanscherpt, in augustus 2008 exclusief zal worden uitgebracht voor de Nintendo DS.

PictoImage is een toegankelijk puzzelspel waarin spelers om de beurt via tekeningen woorden moeten uitbeelden, terwijl tegenstanders verwikkeld zijn in een race tegen de klok om het woord als eerste te raden. De woorden worden willekeurig gegenereerd en kunnen variëren van ‘appel’ en ‘waterval’ tot ‘butler’! Ook als je niet veel met kunst ophebt, bieden de drie speelbare modi voor ieder wat wils. Wie weet leer je nog beter tekenen ook!

In de multiplayermodus van PictoImage kunnen acht spelers aan diverse partytekengames meedoen. In Picture Pass geven de spelers bijvoorbeeld via een tekening een onderwerp aan elkaar door, en moet de laatste speler het onderwerp raden op basis van de laatste tekening. In de solo- en tweespelermodus raden spelers een tekening uit een verzameling van 300 tekeningen die gemaakt zijn door mensen van alle leeftijden, terwijl je in de inleiding leert hoe je verschillende tekeningen moet maken in de vier hoofdcategorieën: Dieren, Voorwerpen, Eten en Anders. Kunst was nog nooit zo leuk!
PictoImage wordt exclusief uitgebracht voor de Nintendo DS en is verkrijgbaar in
augustus 2008.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx