Side-quests in Hogwarts Legacy hebben invloed op hoofdverhaal

thumbnail

Harry Potter-fans zullen ongetwijfeld uit kijken naar volgende maand; Dan verschijnt namelijk Hogwarts Legacy. De game zal zo’n 35 uren aan gameplay met zich meebrengen en heeft maarliefst 100+ side-quests. Dat lezen we in een interview met Avalanche Software’s director Moira Squier via de Pocketlint.

Het hoofdverhaal van het spel is gecompliceerd en erg aantrekkend en bevat diverse variatie wat betreft de karakters en de manieren waarop je op het verhaal kunt kijken. Maar door de spelers keuzes te laten maken gedurende het spel proberen we hun versie zo episch mogelijk te laten maken. Elke side quests, waarvan er meer dan 100 zijn, kan het hoofdverhaal beïnvloeden en maakt de beleving van de campaign alleen maar interessanter. Interactie hebben met iemand in een side-quest beïnvloedt de manier waarop je met ze omgaat in het hoofdverhaal. En andersom ook. Alles is interconnected met elkaar.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2349
  1 jaar geleden

  Heel blij dat de previews zo positief zijn. Enorm veel zin in deze game en was teleurstellend geweest als er nu al negatieve berichten naar buiten zouden komen.

  Griever
  Lid
  2981
  1 jaar geleden

  Het klinkt allemaal heel goed doordacht.Heb ook graag sidequest die wat uitmaken en je niet zomaar heen en weer sturen.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx