SEGA laat je de Olympische Spelen ook op de console beleven

thumbnail

SEGA Europe Ltd. & SEGA America, Inc. hebben vandaag London 2012 – De officiële videogame van de Olympische Spelen aangekondigd. De officieel gelicenseerde videogame voor de Olympische Spelen van Londen in 2012 wordt opnieuw exclusief door SEGA uitgegeven in samenwerking met International Sports Multimedia (ISM), de exclusieve licentiehouder van het Internationaal Olympisch Comité (IOC). London 2012 – De officiële videogame van de Olympische Spelen is in 2012 verkrijgbaar voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft, het PlayStation 3 computer entertainment systeem en Windows pc’s.

“De Olympische Spelen van 2012 in Londen is iets wat veel mensen maar één keer in hun leven meemaken”, aldus Gary Knight, Senior Vice President of Marketing bij SEGA Europe en SEGA of America. “De officiële videogame geeft mensen wereldwijd de kans om vanuit de woonkamer mee te doen aan het grootste sportevenement op aarde, ook al zitten ze er duizenden kilometers vandaan!”

London 2012 – De officiële videogame van de Olympische Spelen, dat is ontwikkeld door het onlangs gerebrande SEGA Studios Australia, is een demonstratie van het technisch kunnen van de studio uit Brisbane, die optimaal gebruikmaakt van de art motion capture-faciliteiten waarover de studio beschikt.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box