SEGA kondigt Sonic and the Black Knight aan

thumbnail

SEGA of Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag Sonic and the Black Knight aangekondigd, een gloednieuw avontuur exclusief voor de Wii. Deze nieuwe titel maakt deel uit van de Storybook Series die begon met Sonic and the Secret Rings. Het spel voert Sonic naar de wereld van Arthuriaanse legenden en biedt het beruchtste blauwe stekelvarken ter wereld de kans om ridder te worden. Deze spannende game maakt gebruik van het unieke Wiibesturingssysteem. Zowel de Wii-afstandsbediening als de Nunchuk worden optimaal ingezet om een interactieve ervaring te bieden die alle Sonic-fans zal kunnen bekoren.

Dit innovatieve spel, dat is ontwikkeld door Sonic Team uit Japan, voert Sonic naar een middeleeuwse wereld, waarin hij gewapend met een zwaard de wereld moet redden. Sonic and the Black Knight biedt Sonic-fans een onweerstaanbare cast met personages en leert je wat je moet doen om een ware held en een ultieme ridder te zijn. Met een serie missies die zich afspelen in schitterende Arthuriaanse locaties belooft Sonic and the Black Knight een sensationeel avontuur te worden waarvan gamers van alle leeftijden kunnen genieten.

“Na het succes van Sonic and the Secret Rings vinden we het fantastisch om een tweede titel in de Storybook Series te kunnen aankondigen”, aldus Gary Knight, European Marketing Director, SEGA Europe. “Spelers van alle leeftijden zullen Sonic graag als ridder willen zien.”

Sonic and the Black Knight, exclusief voor de Wii, wordt uitgebracht in de lente van 2009.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box