SEGA kondigt Sonic & All-Stars Racing Transformed aan

thumbnail

SEGA Europe en SEGA of America Inc. kondigen met trots Sonic & All-Stars Racing Transformed aan, een spannend nieuw raceavontuur waarin Sonic the Hedgehog en een fantastische cast SEGA All-Stars het te land, ter zee en in de lucht tegen elkaar opnemen in voertuigen die in auto’s, vliegtuigen en boten kunnen veranderen. Sonic & All-Stars Racing Transformed snelt eind 2012 naar het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft, het PlayStation 3 computer entertainment systeem, de PlayStation Vita, het Nintendo 3DS-handheldsysteem en de pc (als digitale download).

Na het enorme succes van Sonic & SEGA All-Star’s Racing beschikken de personages nu over hun eigen unieke transformerende voertuigen die optimaal profiteren van het gevarieerde terrein. In de startopstelling van Sonic & All-Stars Racing Transformed nemen de populairste personages van SEGA (inclusief Sonic the Hedgehog, Dr. Eggman en AiAi) het op tegen nieuwkomers als Gilius Thunderhead uit Golden Axe en Vyse of Skies uit Arcadia. De gloednieuwe dynamische omgevingen en circuits in Sonic & All-Stars Racing Transformed zijn opnieuw geïnspireerd door de illustere gamegeschiedenis van SEGA. Als de baan onder je wegvalt op het circuit Temple Trouble van Super Monkey Ball, verandert je auto in een boot waarmee je over de rivieren en stroomversnellingen kunt varen, terwijl je op Dragon Canyon (het door Panzer Dragoon geïnspireerde circuit) het luchtruim moet kiezen. Houd je vliegtuig volledig onder controle, maak kurkentrekkers om rivalen en obstakels te slim af te zijn en verander uiteindelijk weer in een auto om naar de finish te racen.

“Vanwege de fantastische feedback op het eerste spel van zowel critici als consumenten wilden we de grenzen voor het vervolgspel Sonic & All-Stars Racing Transformed echt verleggen”, aldus David Corless, Global Sonic Brand Director. “Met de transformerende voertuigen kunnen we dat. Je kunt niet alleen met je auto over de bochten van het circuit driften, maar in dezelfde race ook een vliegtuig besturen en het in een boot tegen anderen opnemen. Voeg daar een startopstelling met sterpersonages, retro-IP, amusement, snelle racemodi en coole circuits aan toe, en je weet zeker dat racefans van alle leeftijden hiervan zullen gaan smullen!”

In Sonic & All-Stars Racing Transformed keren ook de populaire All-Star-moves terug met een gloednieuw mechanisme, waardoor de All-Star-balk sneller wordt aangevuld als je gewaagde en stijlvolle manoeuvres uitvoert. Een gloednieuw en eerlijk wapensysteem zorgt ervoor dat wapens die op je voertuig worden afgevuurd kunnen worden geblokkeerd of ontweken zodra je de daarvoor benodigde technieken hebt geleerd. Hierdoor wordt elke race een unieke en adembenemende ervaring, zowel te land en ter zee als in de lucht. Oude ruzies kunnen worden beslecht en circuitrecords kunnen worden gebroken in de verbeterde online multiplayermodus, terwijl de Grand Prix-modus en de competitieve Battle Arenas het levende bewijs zijn dat Sonic & All-Stars Racing Transformed de spelregels absoluut gaat veranderen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx