SEGA kondigt Anarchy Reigns aan

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag meer informatie vrijgegeven over het binnenkort verwachte multiplayer-vechtspel ANARCHY REIGNS, de nieuwe titel van de geprezen ontwikkelaar PlatinumGames. ANARCHY REIGNS is vanaf de herfst van 2011 verkrijgbaar voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation 3 computer entertainment systeem.

In ANARCHY REIGNS verkent PlatinumGames de grenzen van het conventionele vechtspelgenre met technische perfectie en de haar zo kenmerkende creativiteit, door in de keiharde actie meerdere spelers tegelijk te betrekken. ANARCHY REIGNS bevat diverse multiplayermodi met verschillende uitdagingen, waaronder Tag Teamgevechten en Battle Royal, waarin spelers anderen kunnen uitdagen voor een totaalgevecht om de overwinning.

“SEGA vindt het fantastisch om de samenwerking met PlatinumGames voort te zetten. PlatinumGames is een van de creatiefste en meest geprezen ontwikkelaars ter wereld”, aldus Gary Knight, Senior Vice President of Marketing bij SEGA West. “ANARCHY REIGNS biedt gamers een frisse multiplayer-ervaring met de kwaliteit en innovatie waarmee PlatinumGames bekend is geworden.”

ANARCHY REIGNS is vanaf de herfst van 2011 verkrijgbaar voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation 3 computer entertainment systeem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box