SEGA Bass Fishing komt naar de Wii

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag SEGA Bass Fishing aangekondigd voor het Wii-systeem. Dit spel is de nieuwste telg uit één van de meest succesvolle visfranchises aller tijden. SEGA Bass Fishing bevat content die exclusief is ontwikkeld voor de Wii en wordt begin 2008 uitgebracht.

De nieuwe versie van SEGA Bass Fishing is beter dan ooit. Het spel bevat een gloednieuwe intuïtieve besturing die gebruik maakt van zowel de Wii-afstandsbediening als de Nunchuk. Als je nu een grote jongen aan de haak slaat, kun je de vis binnenhalen met de bewegingssensor. Aankomende hengelaars kunnen met de Wii-afstandsbediening meer dan 20 verschillende soorten aas in het water gooien om één van de vier verschillende soorten zoetwaterbaars te vangen. SEGA Bass Fishing geeft je tevens de vrijheid om tijdens het spel het tijdstip en het seizoen te selecteren, zodat je de activiteit, de eetlust en de diepte van de vissen kunt beïnvloeden. SEGA Bass Fishing bevat 15 schitterend ontworpen meren en vier superleuke spelmodi, te weten Arcade, Tournament, Practice en Nature Trip.

“De originele SEGA Bass Fishing was fris, innovatief en vooruitstrevend vanwege de unieke SEGA-controller die het vissen realistisch maakte”, aldus Gary Knight, European Marketing Director van SEGA Europe. “Dankzij de Nintendo Wii, de verbazingwekkende Nunchuk en de Wii-afstandsbediening met bewegingssensor hebben we die leuke ervaring opnieuw kunnen realiseren in het nieuwe SEGA Bass Fishing.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box