Rockstar wil nog altijd singleplayer story games maken

thumbnail

Rockstar heeft nog altijd het streven om singleplayer games te maken gebaseerd op een uitgebreide verhaallijn. Dat heeft de developer bekend gemaakt via het GQ Magazine. Tarek Hamad en Scott Butchard zeggen daarin dat de studio absoluut zich blijft richten op singleplayer titels in de toekomst, ook al doet GTA Online het ongekend goed. Rockstar kennen we ook van Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online (de online variant), welke het erg goed doen voor zowel singleplayer als multiplayer gamers.

Wat er ook voor ons ligt en hoe de 6 games in de reeks het ook doen, we willen met Rockstar in de toekomst nog altijd singleplayer verhalen maken, maar ook gewoon online gaan. Absoluut.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Arby
  Lid
  304
  3 maanden geleden

  RDR2 is een fantastische singleplayer game, maar online heeft het echt weinig interessants te bieden. GTA blijft online dan wel nog altijd leuk om in rond te klooien, maar daar zie ik toch ook graag weer een nieuw deel van

  Griever
  Lid
  399
  3 maanden geleden

  Spendeer uiteindelijk niet zo veel tijd met het online gedeelte.Zie daarom zelf liever dat ze met offline singleplayer games blijven komen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box