Robin Williams gaat weddenschap aan met Zelda

thumbnail

De Academy Award-winnende acteur Robin Williams staat bekend als één van de grootste fans van The Legend of Zelda-serie, zo erg dat het hem heeft geïnspireerd zijn dochter Zelda te noemen, naar de prinses die in de serie voorkomt.

Wanneer hij zijn dochter uitdaagt voor een gevecht in The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition, staat er veel op het spel. Bekijk de commercial die beschikbaar is op www.nintendo-europe-media.com om te zien wie uiteindelijk wint en waar deze zegeviering toe leidt.

Als onderdeel van de festiviteiten rondom de 25ste verjaardag van The Legend of Zelda-serie, biedt Nintendo het gratis downloadbare The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition aan. Het spel kan tot 20 februari 2012 gratis worden gedownload als Nintendo DSiWare. Bezoek dus de Nintendo DSi Shop op je Nintendo DSi / Nintendo DSi XL, of de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS-systeem, om The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition gratis te downloaden.

The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition is een vernieuwde versie van het origineel, die eerder voor de Game Boy Advance verscheen. Fans van de serie kunnen genieten van een klassiek 2D Zelda-avontuur, waarbij spelers alleen, maar ook samen kunnen spelen met drie vrienden. En zo Prinses Zelda kunnen redden nadat Link in vieren is gesplitst met behulp van het Four Sword. Met nieuwe gebieden en een spelstand voor één speler is dit spel iets dat fans van het originele spel, maar ook nieuwkomers niet mogen missen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x