Rijd in stijl met de nieuwste samenwerkingscampagne van Final Fantasy XIV

thumbnail

Kijkers die één abonnement cadeau doen op deelnemende kanalen, ontvangen 100 in-game Deluxe Heavenscracker-items, terwijl ze bij een totaal van vier abonnementen de Fat Black Chocobo Whistle krijgen, die wordt gebruikt om de gelijknamige in-game mount op te roepen. Gegeven abonnementen kunnen via één kanaal of meerdere kanalen worden verspreid en de items kunnen slechts één keer per Twitch-account worden ontvangen.

Deelnemende streamers moeten FINAL FANTASY XIV Online uitzenden op het moment dat het abonnement cadeau wordt gedaan. Als het abonnement buiten een uitzending van FINAL FANTASY XIV Online cadeau wordt gedaan, telt dit niet mee voor het programma.

Meer details over het programma en de volledige lijst van deelnemende streamers is hier te vinden: https://sqex.to/r6qAf

Meer details over de cadeau-abonnementen van Twitch, inclusief prijzen, is hier te vinden:
https://help.twitch.tv/s/article/gift-abonnements?language=en_US

Het onlangs aangekondigde vierde uitbreidingspakket van de FINAL FANTASY XIV Online-saga, Endwalker, verschijnt op 23 november 2021 voor pc, Mac, het PlayStation®5-systeem, en het PlayStation®4-systeem. Endwalker is de climax van het Hydaelyn- en Zodiark-verhaal, waarin de Warriors of Light grotere rampen dan ooit meemaken, en levert een stortvloed aan nieuwe content, waaronder nieuwe jobs, een verhoogde level cap, uitgestrekte nieuwe gebieden, aanpassingen aan het vechtsysteem, en nieuwe content voor gevechten, crafters en gatherers.

Bekijk hier de volledige trailer van FINAL FANTASY XIV: Endwalker: https://youtu.be/I4uwkvxsUac

Bezoek hier de officiële FINAL FANTASY XIV: Endwalker-site: https://eu.finalfantasyxiv.com/endwalker/

De hooggeprezen FINAL FANTASY XIV Online-saga heeft wereldwijd al meer dan 22 miljoen geregistreerde spelers. Nu de nieuwe uitbreiding eraan komt, is dit voor nieuwkomers het uitgelezen moment om aan dit avontuur te beginnen. De recent uitgebreide Free Trial omvat alle content van de uitbreidingen A Realm Reborn en Heavensward (en updates tot Patch 3.56), naast een extra speelbaar ras (Au Ra), en drie aanvullende speelbare jobs (Dark Knight, Astrologian en Machinist). Spelers van de Free Trial kunnen genieten van honderden uren bekroonde gameplay en verhalende ervaringen die samen het equivalent vormen van twee volledige FINAL FANTASY-titels, zonder speeltijdbeperkingen. Meer informatie is hier te vinden: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box