Richt je eigen tuin binnenkort in met nieuwe 3DS-game

thumbnail

EA heeft aangekondigd dat zij werken aan een nieuwe Nintendo 3DS titel. Het spel werd op de Tokyo Game Show aangekondigd. Het gaat wel te verstaan om een EA Play game genaamd ‘My Garden’. In het spel word je opgeleid tot een tuinier. Tanuki, een vriendelijke en vrolijke mol zal je hierin begeleiden. Er zijn verschillende planten in het spel beschikbaar en meer dan 6 omgevingen, waaronder een woestijn waarin je een en ander kunt gaan inrichten en leren. Je eigen tuintjes kunnen automatisch gevuld worden met dieren en planten. Afhankelijk van de kwaliteit van je tuin zal de hoeveelheid dieren die je omgeving bezoeken stijgen.

“Het doel van My Garden* is simpel: we willen iets moois maken dat op de Nintendo 3DS als op geen ander platform tot leven komt,” aldus Rod Humble, Executive Vice President van het EA Play Label. “We hopen dat spelers zich dusdanig in de game verliezen, dat ze door de geweldige 3D-ervaring echt het gevoel krijgen dat ze een eigen tuin hebben.”

Het schattige hulpje Tanuki zal de groene vingers van de spelers danig op de proef stellen, tijdens een groot aantal verschillende missies, die inspiratie bieden voor het aanleggen van prachtige tuinen in zes unieke omgevingen, zoals een droge woestijn, een vruchtbare woestijnoever en een weelderig regenwoud. Hoveniers kunnen foto’s maken van hun creaties met behulp van de losse camera in de game, waarmee spelers hun tuin vanuit iedere hoek kunnen bekijken. Het is mogelijk om met behulp van de camera zeldzame en exotische bloemen vrij te spelen. Tijdens het spelen zullen spelers in My Garden* ook meer dan 20 verschillende vaardigheden voor Tanuki vrij kunnen spelen, die met behulp van deze vaardigheden en een snufje magie je tuin echt tot bloei kan laten komen.

Iedere hovenier kan uit een prachtig bloemenboeket en mooie voorwerpen kiezen en hiermee een echt bloemenparadijs aanleggen. Langzaam maar zeker zullen de planten opbloeien, zodat je tuin er prachtig en fleurig uit zal komen te zijn. Je zult zien dat er allerlei levende wezens op deze weelde af zullen komen, zoals vogels, vlinders, insecten en andere organismen. Als spelers nog meer gevederde vrienden in hun tuin willen verwelkomen, hoeven ze alleen maar een vogellokroep in de microfoon van de Nintendo 3DS te fluiten. Het kan natuurlijk ook te druk worden in de tuin. Spelers kunnen door de Nintendo 3DS snel heen en weer te schudden alle organismen wegjagen. Je kunt in de game ook geld uitgeven aan allerlei zaken, zoals nieuw tuiniergereedschap en nog meer planten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Pff, Gardening Mama for the win!:D Dit is inderdaad alleen maar gemaakt om de kwaliteiten van de 3DS te laten zien… maar ach, het zal vast menig jonge meisjes vrolijk maken.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Gedoemt om te mislukken. Wie van tuinieren houdt duikt wel de tuin in.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Tsja niet echt de game waar we allen op wachten, zal inderdaad deels als 3d demo bedoeld zijn.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Viva pinata rip off maar dan slechter. Waarschijnlijk brengen ze dit uit om de 3d functie te laten zien.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx