Registratie voor EUIC Pokemon Center-pop-upstore nu mogelijk

thumbnail

The Pokémon Company International heeft vandaag aangekondigd dat reserveringen zijn geopend voor de Pokémon Center pop-upstore op de Pokémon Europe International Championships van 2024, met tijdslots beschikbaar van donderdag 4 april t/m zondag 7 april 2024.

EUIC is het grootste Pokémon-evenement in Europa in de aanloop naar het Pokémon Wereldkampioenschap en bevat spannende wedstrijden voor spelers van de Pokémon Trading Card Game, Pokémon-videospellen, POKÉMON GO en Pokémon UNITE. Dit jaar keert het toernooi terug naar ExCel London van 5 tot 7 april 2024. Spelers uit de hele wereld zullen deelnemen aan het toernooi om zich mogelijk te kwalificeren voor het Pokémon Wereldkampioenschap dat later dit jaar zal worden gehouden in Honolulu, Hawaii.

Tijdens de Pokémon Europe International Championships van 2024 worden er naast de wedstrijd ook allerlei andere activiteiten georganiseerd voor spelers en fans:

Pokémon Center pop-upstore 
De Pokémon Center pop-upstore is terug bij de EUIC, dit jaar nog groter en met nog meer producten dan in 2023. De store is geopend van 10:00 tot 20:00 uur op donderdag 4 april t/m zaterdag 6 april 2024 en van 10:00 tot 16:00 uur op zondag 7 april 2024, gelegen bij ingang N1 van ExCel London1. Er zullen exclusieve producten van internationale kampioenschappen en diverse items van het Pokémon Center UK verkrijgbaar zijn..

De pop-upstore is toegankelijk voor publiek en vereist geen wedstrijd- of toeschouwersbadge. Reserveringen kunnen vanaf vandaag worden geboekt via de registratiewebsite.

Meer informatie over de pop-upstore is te vinden op de Pokémon Center EUIC-pagina.

Play Lab en Battle Lab 
Naast de Pokémon Center pop-upstore keert ook Play Lab terug naar de Pokémon Europe International Championships van 2024. In Play Lab krijgen fans en bezoekers de kans om de Pokémon Trading Card Game te leren spelen. Voor degenen die de basisprincipes van de Pokémon-videospellen willen leren of ervaren Pokémon-professoren in de Pokémon Scarlet- of Pokémon Violet-spellen willen uitdagen, zullen in Battle Lab ook demo’s en minispellen op het Nintendo Switch-systeem worden getoond.

Play Lab en Battle Lab bieden verschillende ervaringen die variëren in duur en speelniveau en bevinden zich beide bij ingang N2 van ExCel London. Toegang tot deze activiteiten is gratis en er is geen badge of registratie vereist. De openingstijden van Play Lab en Battle Lab zijn van 10:00 uur tot 18:00 uur op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april 2024 en van 9:00 uur tot 16:00 uur op zondag 7 april 20242.

Voor meer informatie over de Pokémon Europe International Championships van 2024, de Pokémon Center pop-upstore en het Play Lab en Battle Lab, bezoek je: pkmn.news/EUIC24

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx