Red Dead Online: Legendary Mud Runner en Snow Bucks, Wildlife Fotografie Free Roam Event

thumbnail

Naturalists die door de Heartlands van New Hanover, of de bossen van West Elizabeth dwalen moeten hun tracking skills aanscherpen en alert blijven om Legendary Bucks te spotten. De mythische Legendary Mud Runner Buck – die zich met zijn agressieve karakter en gevlekte vacht onderscheidt van zijn meer gangbare soortgenoten – is gespot in het zuiden van de Heartlands bij Flat Iron Lake. De waakzame en lichtvoetige Legendary Snow Buck kun je regelmatig aan het grazen vinden in de buurt van het Aurora Basin.
Fotografeer, volg, verdoof en sample deze dieren in al hun natuurlijke pracht, en Harriet zal je graag belonen voor je moeite. Een alternatief is om op de dieren te jagen, ze te villen en de pelzen aan Gus te geven om ze tot draagbare trofeeën te laten verwerken.

Deze Legendary Bucks schijnen vooral overdag actief te zijn wanneer het droog is.

Wanneer je Legendary Buck-samples aflevert bij Harriet ontvang je 50% extra XP (plus Role XP) en een geldelijke betaling. En hoewel Gus geen jassen kan maken van intacte Legendary Buck-karkassen en huiden, neemt hij ze graag voor 50% extra RDO$ van je over.

Winkel van Gus

Naast het aanbieden van een extra 50% uitbetaling bij intacte Legendary Buck-karkassen en huiden, helpt Gus je graag met het maken van de Mud Runner Coat of Snow Coat.

Wildlife Fotograaf Free Roam Event

Een gloednieuw Free Roam-evenement nodigt alle spelers uit om dieren in hun natuurlijke habitat te fotograferen, en te concurreren met andere fotografen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Overtref je vijanden door zoveel mogelijk verschillende dieren zo nauwkeurig mogelijk vast te leggen, en let hierbij op de kwaliteit van je compositie. Bewijs je cameravaardigheden om als winnaar uit de bus te komen, en krijg een genereuze RDO$ & XP-prijs. Per event levert de beste individuele foto ook een beloning op.

Nieuw: de Hardcore Series

Geen Ability Cards. Geen consumables. Alleen jij, je tegenstander en je trigger. Denk jij een uitstekende schutter te zijn, dan kun je met de Hardcore Series een waardige tegenstander ontmoeten
Houd het Featured Series-icoon in de gaten voor een eventuele Hardcore Series de komende weken. Start deze week met de Hardcore-variaties van Overrun, Spoils of War, Hostile Territory en Most Wanted.

Nieuwe Emotes

Er zijn deze week nieuwe Emotes beschikbaar bij de Wheeler, Rawson & Co.-catalogus, waaronder Hypnotize, Sniff, Check the Time, Prayer, Cougar Snarl, Coin Bite en Shrug.

Bonussen, aanbiedingen en beloningen

Bij het voltooien van een Free Roam Event – zoals het onlangs toegevoegde Wildlife Photographer Free Roam Event – krijg je RD$100, plus 5000 Character XP uitbetaald. Neem een foto met de Advanced Camera, en ontvang een RDO$100 beloning.

Over kortingen gesproken; Naturalists kunnen profiteren van 40% korting op alle tonics in Harriet’s winkel. De modeliefhebbers kunnen 30% korting krijgen op alle Coats van de winkel van Gus, plus 30% korting op alle trinkets.

Als je nog geen Red Dead Online hebt gespeeld, doe dat dan voor 21 september en krijg je volgende, eenmalige cadeaus. Check ook regelmatig de Benefits-sectie voor nieuwe Offers en Rewards:

 • 30% korting op alle Novice of Promising Naturalist Role items
 • 2,000 Naturalist XP
 • Gratis Sedative Varmint Cartridges
 • Gratis Legendary Animal Pheromone
 • 30% korting op een Revolver
 • Gratis Ability Card

Het worden van een Naturalist, en wilde dieren in hun natuurlijke habitat bestuderen is al een beloning op zich, maar er zijn nog genoeg andere voordelen, waaronder de volgende eenmalige cadeaus:

 • Wordt een Naturalist en krijg een gratis Role Accessory, Outfit of Emote
 • Verdoof en sample een dier en krijg de Gila Monster Camp Flag
 • Voltooi een Animal Sighting Mission en ontvang de Farnholme Double Bandolier
 • Koop een Wilderness Camp en krijg een Treasure Map

Bezoek de Social Club Events page voor een overzicht van alle nieuwe speciale bonussen, en bekijk alle huidige Offers en Rewards via het in-game Benefits-menu, óf via de Offers en Rewards-sectie van de online Wheeler, Rawson and Co. Catalogus.

PRIME GAMING

Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account koppelen aan Prime Gaming ontvangen:

 • 5 gratis Legendary Animal Pheromones
 • 6,000 Naturalist XP
 • Gratis Wilderness Camp
 • Gratis Katata Coat gemaakt van de Legendary Elk-vacht
0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x