Rayman Raving Rabbids genomineerd voor Cinekid Nieuwe Media Award

thumbnail

Rayman en zijn doldwaze konijnen zijn uit maar liefst 40 inzendingen door de jury van Cinekid genomineerd voor de Cinekid Nieuwe Media Award vakjuryprijs 2007. Rayman Raving Rabbids (Wii versie) heeft daarmee games als Fifa 2007, Sims en Harry Potter verslagen. De winnende game wordt op 20 oktober a.s. bekend gemaakt.

“Het is voor ons zeer belangrijk dat het grote publiek op deze manier zijn waardering toont voor één van onze meest innovatieve games,” aldus Marcel Keij, marketing directeur Ubisoft Benelux.

Rayman Raving Rabbids

Rayman, het populaire mannetje zonder armen en benen, is in een hilarisch avontuur verzeild geraakt. Een leger aan gekke konijnen wil de wereld van Rayman overnemen en nemen hem gevangen. Door het spelen van allerlei spellen help je Rayman de konijnen te verslaan. De game Rayman Raving Rabbids is vorig jaar november uitgekomen op verschillende platforms en is zeer goed ontvangen door zowel pers als consument. Momenteel is het tweede deel van Rayman Raving Rabbids in de maak, die op 15 november zal uitkomen.

Cinekid

De 21e editie van Cinekid (www.cinekid.nl) vindt van 14 tot en met 21 oktober plaats in Amsterdam. Het internationale festival staat in het teken van film-, televisie- en nieuwe-mediaproducties voor kinderen.
Naast Rayman Raving Rabbids zijn de games ‘Hello You! Game’ en ‘Lola en Polo Tour’ de andere genomineerden. De juryleden Corné van Delft (docent Interaction Design aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht), Marinka Copier (hoofd van de Utrecht School of Art and Technology), Michael van Eeden (computerprogrammeur), Carla Hoekendijk (Amsterdam School of ICT) en Ilone Bloemen (Kiss The Frog) maken op 20 oktober de winnaar van de Cinekid Nieuwe Media Award bekend.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx