Rally mode en de Special Stage generator onthuld in nieuwe gameplay video V-Rally 4

thumbnail

Een rally bestaat uit meerdere etappes genaamd “specials” die stuk voor stuk de zenuwen van de coureur op scherp zetten. Een goede rallyrijder houdt van risico’s nemen en weet het hoofd koel te houden in gevaarlijke gebieden en onder complexe weersomstandigheden. De opmerkingen van de bijrijder zijn daarbij van groot belang.
In V-Rally 4 rally mode wordt in de sterk uiteenlopende omgevingen van de specials een beroep gedaan op je rijvaardigheden. Race door de adembenemende settings in Maleisië, Japan, Siberië, Kenia, Sequoia Park en Monument Valley. Let goed op de opmerkingen van je bijrijder die op het scherm verschijnen zodat je niet verrast wordt door een haarspeld bocht!

Speciaal voor de Rally-omgevingen zijn nieuwe en gedetailleerde wegennetwerken gemaakt. Naast de vooraf bepaalde specials, bevat V-Rally 4 een hele nieuwe uitdaging in de vorm van de specials generator. Net als tijdens een echte rally, opent en sluit de generator willekeurig kruisingen en wegen waardoor iedere omgeving honderden mogelijke routes heeft. Je race is niet een vooraf bepaalde verzameling wegen en bochten; iedere special is anders met unieke eigenschappen. Zo wordt het lastig om de route uit je hoofd te leren. Verzamel je moed en concentratie bij de start en luister goed naar je bijrijder.

Iedere discipline biedt een unieke race-ervaring zodat V-Rally 4 fans hun skills kunnen testen en nieuwe technieken kunnen leren. Deze veelzijdigheid komt goed van pas in Career mode, waarin je coureur de hele wereld over gaat.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x