Rally in VR is vanaf 30 april een feit in EA SPORTS WRC

thumbnail

Electronic Arts Inc. heeft bekendgemaakt dat de langverwachte virtual reality-update voor EA SPORTS WRC vanaf 30 april beschikbaar is. Vanaf deze datum is de feature beschikbaar als complementaire update voor alle PC-spelers via Steam, Epic en EA App, speelbaar in combinatie met compatibele brillen. EA SPORTS WRC is de eerste officiële FIA World Rally Championship-game die een VR-modus aanbiedt.

“VR in EA SPORTS WRC is binnenkort een feit en we kunnen niet wachten”, vertelt Creative Director Matthew Battison. “Dankzij virtual reality zijn onze spelers in staat in de huid te kruipen van een rallycoureur en volledig op te gaan in de uitdagingen die WRC te bieden heeft. De adrenaline is nu nog sterker voelbaar als zij aan de haal gaan met hoge snelheden en sprongen op asfalt, gravel en in de sneeuw. Bovendien komen de rijke details in de 18 verschillende gamelocaties in virtual reality op een volledig nieuwe manier tot leven.”

De VR-update biedt ondersteuning voor alle singleplayer- en multiplayer-modi in de game en is compatibel met een verscheidenheid aan headsets, waaronder Meta Quest 3, Meta Quest 2, Meta Quest Pro, Valve Index, Oculus Rift S, Oculus CV1 en de HTC Vive.

Meer details met betrekking tot hardware-ondersteuning, voorgestelde settings en configuraties, features en meer zijn te vinden in deze blogpost.

Ga voor meer informatie over de game naar de officiële website of volg de sociale kanalen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx