PUBG wordt verplaatst naar de Unreal Engine 5

thumbnail

PUBG wordt verplaatst naar de Unreal Engine 5, daar waar het spel nu nog op de Unreal Engine 4 draait. Dit brengt nieuwe features met zich mee, waaronder destructieve omgevingen en verbeterde gameplay. In een video laat production director Taehyun Kim weten dat het team zich zal focussen op de overgang naar de nieuwe engine.

PUBG, wat staat voor PlayerUnknown’s Battlegrounds, is een populaire online multiplayer battle royale-game. Het spel werd ontwikkeld en uitgegeven door het Zuid-Koreaanse bedrijf PUBG Corporation. Het werd voor het eerst uitgebracht in maart 2017 en heeft sindsdien wereldwijd een enorme fanbase opgebouwd.

In PUBG worden spelers op een afgelegen eiland gedropt, waar ze moeten vechten om als laatste persoon of team overeind te blijven. Het speelgebied wordt geleidelijk kleiner door een samentrekkende cirkel, waardoor spelers gedwongen worden elkaar op te zoeken en confrontaties aan te gaan. Het spel staat bekend om zijn realistische graphics, intense gameplay en strategische elementen.

 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx