PS3-verkoop leidt in Europa

thumbnail

Nintendo heeft cijfers van de verkoop van hardware in Europa bekend gemaakt. Daaruit blijkt dat de PlayStation 3 heerst in Europa. De console verkoopt het beste van alle consoles die momenteel uit zijn, beter dus dan de Xbox 360 en Nintendo Wii. In alle regionen doet de Nintendo 3DS het beter dan de PlayStation Vita en in Amerika komen de verkoopcijfers van de Xbox 360 weer boven die van de PS3 uit. In Japan doet de PS3 het ook beter dan de Wii, daar waar de Xbox 360 al jaren tegenvalt in het land wat betreft verkoop.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Helemaal mee eens strummer, laat iedereen blij zijn met z’n eigen speeltje en niet bemoeien met de spullen van anderen… waar maken sommige mensen zich druk om… pff

Anoniem

Verloren met wat , is er dan een wedstrijd gaande? Huilen om wat? Wat een reacties ook weer, zijn jullie allemaal vertegenwoordigers van Sony/Microsoft/Nintendo ofzo? Altijd dat irritante gedoe welke console beter is, terwijl er geen eens een beste console is. šŸ˜€

Anoniem
Anoniem

Daarnaast denk je echt dat ook maar een van deze fabrikanten er mee gaat stoppen? Er zal nooit een winnaar zijn, simple as.

Anoniem

Ps3 boven aan! zoals het hoort uiteraard! moge de beste console bovenaan staan! haha:clap::clap::clap:

Anoniem

Als je ook kijkt naar de Weekly Sales Analysis op VGChartz is de 360 nu rap aan het stijgen (net als vorig jaar) en als de trend blijft aanhouden zal deze de PS3 overstijgen rond Black Friday en daarna de rest van het jaar erboven blijven. Kans is dus groot dat die wereldwijd het jaar totaal aantal van de PS3 toch zal overschrijden (net als vorig jaar) want de trend van de PS3 is alweer aan het dalen.

Anoniem

Sony blijft toch last place gedurende deze gen en dat is ook waar ze om bekend zullen blijven. Om het bedrijf vol leugens dat in bijna 1 klap hun hele imperium wist te vergooien. :clap: Bovendien is 2012 nog niet afgelopen en wordt de WiiU komende maand gelanceerd. Ik denk ook eerlijk gezegd dat iedereen nog massaal een slim in huis heeft gehaald voordat je vast komt te zitten met die oerlelijke superslim. Ach ja, hoogmoed komt voor de val, net zoals met de Vita. :clap:

Anoniem

Gelukkig trekt Amerika het gelijk met de 360 en de Vita is toch een flop, alleen die chart (die met deze samen werd gepresenteerd) laten jullie biased boys natuurlijk niet zien. Hard voor Sony:clap:

Anoniem

:clap: mooi voor Sony

Naar boven
9
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x