Prijsvraag: Win Uncharted 2 of FIFA 10 bij Evilgamerz (update 2)

thumbnail

Deze maand kun je bij Evilgamerz weer een mooie prijs in de wacht slepen. We geven namelijk de game FIFA 10 of Uncharted 2 weg. De winnaar mag uit deze 2 titels een keuze maken. FIFA 10 mag uiteraard voor elk platform gekozen worden, en Uncharted 2 verschijnt in oktober voor de PlayStation 3. Je dient lid te zijn om mee te kunnen doen met de prijsvraag. Daarnaast moet je voor 31 oktober aanstaande een LVL3 gebruiker zijn. Uiteraard kijken we ook naar de activiteiten van de betreffende gebruikers, dus actief zijn is altijd een voordeel. Registeren op Evilgamerz kun je hier doen. Deze prijsvraag loopt tot en met 31 oktober. De winnaar wordt op 1 november bekend gemaakt. Succes!!!

Redactie van Evilgamerz is uitgesloten van deelname. Over de uitslag van deze prijsvraag kan niet gecorrespondeerd worden.

Je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag. De uitslag wordt bekend gemaakt op 8 november aanstaande. De uitslag is uitgesteld vanwege enkele kleine problemen omtrent de levering, die uitgesteld is.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  37 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ben benieuwd bijna zondag 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Lol, jullie maken het wel spannend! 🙂 Maar dat maakt niet uit, we houden immers van spanning en sensatie 😉 @Pablo: lollz

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Zondag komt het, 100% zeker, we wachten momenteel nog op enkele dingen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  AAAARGH!! nog langer wachten!!:p maak dan op zn minst de winnaar bekend! Anders koop ik het in de winkel, maarja he..misschien win ik wel en dan heb ik het dubbel. Ik wacht nu al zo lang. boehoeee8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  5 november 😀 Ik wacht af 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Lol. Ja ik weet het. Ik heb een karakter ziekte, dan verandert mijn smaak elke week:p. Maar het leek me nu toch wel eens tof om te winnen en om zo’n (nieuw)voetbal spel te spelen/hebben, aangezien ik al 2 maanden om een prijs strijd:p niet dat ik dan moet winnen natuurlijk… maar he…8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Er komen nog wel nieuwe kansen op het winnen van prijzen, don’t worry 8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  wat maakt het uit wat hij vind… we willen allemaal gewoon is een keer winnen of niet dan… Hij heeft nog nooit wat gewonnen dus dit is zijn kans;)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  @Pablo: Wtf? 😛 Opeens heel erg van smaak veranderd? 😛 [quote=Pablo] ik heb geen ps3 dus doe mee voor fifa10, hoewel ik dat ook niet echt mijn smaak is..:P maar het is altijd leuk om te winnen toch? [/quote]

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik heb ?cht ?cht zin om fifa te winnen. Heb gewoon zo’n zin in een voetbal game (en gewoon een nieuwe game) aangezien ik problemen heb met m’n ouders en niks meer mag kopen:+bah… Ik hoop dat het deze maand is een keer mee zit8) O, aan hoeveel prijsvragen ik wel niet meegedaan heb in me leven. O. en hoeveel ik daarvan wel niet gewonnen heb. He-le-maal NIETS dus:p


  Naar boven
  37
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx