Press: MadMouse neemt deel aan Games Convention 2008

thumbnail

Wegens het grote succes van het afgelopen jaar, staat MadMouse ook dit jaar weer op dé Gaming beurs wereldwijd; de Games Convention 2008 te Leipzig. MadMouse introduceert een groot assortiment van Cool IT koelsystemen voor uw pc, en laat u kennis maken met een van onze nieuwste projecten; een ultieme game pc geheel in het thema van het nieuwe spel van Ubisoft; Far Cry 2.

MadMouse is de trotse distributeur van de wereldberoemde Cool IT koelsystemen, gebaseerd op peltier koeling en radiator koeling. Cool IT maakt gebruik van gepatenteerde MTEC technologie. Dit zijn onderhoudsvrije koelsystemen, welke extreme resultaten behalen. Gebruiksvriendelijk en leverbaar in het perfecte koel systeem aan uw wensen aangepast!

Wellicht is MadMouse bij u beter bekend als de producent van high end Mousepads. Of u nu uw favoriete computerspel speelt of gewoon op het web surft, MadMouse biedt u de ongekende precisie die u verdient. De Mousepads zijn voorzien van zeer scherpe afbeeldingen, welke geen andere producent waar kan maken. MadMouse brengt uw muismat tot leven!

MadMouse werkt nauw samen met systeem bouwers, en spel fabrikanten om u de mooiste en indrukwekkendste pc’s aan te bieden. Op afgelopen Cebit werd de Höllenmaschine 3 van PC Welt u aangeboden, op de Game Convention hebben wij een nog unieker project; een pc geheel in het thema van de nieuwe game van Ubisoft; Far Cry 2, zowel de binnenkant als de buitenkant. U zult uw ogen niet geloven!

Ervaar het zelf en bezoek ons op onze stand tijdens de Games Convention 2008 van 20 augustus t/m 24 augustus!
Wij staan in Hal 4, standnummer A3.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box