Pokémon Platinum Version in eerste screenshots

thumbnail

Dit wervelende nieuwe avontuur, gesitueerd in de Sinnoh-regio van de Pokémon-wereld, zit vol nieuwe functies en mogelijkheden. De Wi-Fi Plaza biedt bijvoorbeeld nieuwe manieren om online te spelen via de Nintendo Wi-Fi Connection, terwijl spelers hun meest grootse overwinningen kunnen opslaan in de Vs. Recorder. In de geheel nieuwe Distortion World maakt tijd noch ruimte de dienst uit, wat natuurlijk resulteert in compleet nieuwe uitdagingen!

Het epische verhaal van Pokémon Platinum Version draait om de legendarische Renegade Pokémon, Giratina, die verschijnt in een nieuwe vorm, de zogenaamde Origin Forme. Maar in Pokémon Platinum Version kunnen ook vele andere legendarische Pokémon worden gevangen, zoals Dialga en Palkia, maar ook het krachtige trio Uxie, Azelf en Mesprit.

Misschien wel het spannendste nieuwtje van deze release: één van de zeldzaamste en populairste Pokémon, Shaymin (alleen verkrijgbaar via speciale events* voor Pokémon Diamond Version en Pokémon Pearl Version) verschijnt in een nieuwe vorm in Pokémon Platinum Version. Spelers kunnen Shaymin vanaf Pokémon Diamond Version of Pokémon Pearl Version naar hun exemplaar van Pokémon Platinum Version verplaatsen om het nooit eerder vertoonde Sky Forme te ontdekken, met een nieuw uiterlijk, nieuwe eigenschappen en speciale krachten.
De helden van het spel verschijnen in nieuwe, speciale winterkostuums die ze beschermen tegen de bijtende kou van het winterse Sinnoh in Pokémon Platinum Version. Terwijl je het hoofdverhaal volgt om het sinistere Team Galactic te stoppen, moet je ook randmissies voltooien, wedstrijden winnen en natuurlijk deelnemen aan pittige gevechten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx