Pokemon mewtwo strikes back evolution nu verkrijgbaar

thumbnail

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ in geselecteerde markten uitgebracht wordt via iTunes, Google Play en Amazon Prime Video.

‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ introduceert een nieuwe vorm van computeranimatie in de Pokémon-animatiefilms. De film is geïnspireerd op een van de populairste verhalen in de langlopende serie. Op de platforms iTunes, Google Play en Amazon Prime Video vinden fans nadere informatie over de beschikbaarheid in hun regio en de prijzen.

‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’

Wanneer onderzoekers een fossiel van de Mythical Pokémon Mew ontdekken en bewerken, creëren ze een schepsel dat tegen alle wetten van de natuur indruist: Mewtwo, een Legendary Pokémon die als vernietigingsmiddel moet dienen. Wanneer Mewtwo achter zijn eigen twijfelachtige oorsprong komt, begint hij echter zijn menselijke scheppers te verfoeien en zint hij op wraak. Ash, Pikachu en hun vrienden komen midden in zijn wraaktocht terecht! Kunnen onze helden de beproeving van Mewtwo het hoofd bieden nu de toekomst van de Pokémon-wereld op het spel staat? En lukt het Mewtwo een nieuwe invulling aan zijn leven te geven?

De volledige filmtrailer kan worden bekeken op het YouTube-kanaal van Pokémon.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box