PGA TOUR 2K23 zorgt voor feestelijke feestdagen

thumbnail

PGA TOUR 2K23 is klaar voor de feestdagen in december met een golftas vol goodies, waaronder een nieuwe baan, een nieuw speelbaar personage, limited-time uitdagingen en kleding.

Torrey Pines Golf Course is een openbare golfbaan met 36 holes, gelegen bovenop de kliffen aan zee in het schilderachtige La Jolla-gebied van San Diego, CA en gastheer van de PGA TOUR Farmers Insurance Open. Met hun pittoreske uitzicht op de Stille Oceaan zijn zowel de noordelijke als de zuidelijke baan vanaf 2 december gratis voor alle PGA TOUR 2K23-spelers via een automatische spelupdate.

Matthew “Nadeshot” Haag, oprichter & CEO van premium lifestyle merk en gaming organisatie 100 Thieves zal zijn debuut maken als speelbaar personage in PGA TOUR 2K23 op 15 december. Als fervent golfer en PGA TOUR 2K-speler drukte Nadeshot eerder zijn stempel op de franchise met een Course Designer-samenwerking genaamd ‘Thieves Landing’ en verscheen hij in de PGA TOUR 2K23-reclamecampagne. Na Nadeshot’s optreden in de game zal begin januari een 100 Thieves “100 Holes Challenge” van start gaan in de game. In de loop van vijf weken vanaf 5 januari worden spelers uitgedaagd om 100 holes per week te spelen. Spelers die 100 holes voltooien, ontvangen de maandag daarop de bijbehorende beloning voor die week. Houd de in-game aankondiging van de start van de 100 holes challenge in januari in de gaten voor meer informatie.

Van 8 tot 14 december kunnen spelers ook deelnemen aan een nieuwe uitdaging met de “Barstool Break 90 Ladder Challenge”, met branded gear van het grootste en meest invloedrijke digitale sport-, entertainment- en lifestyle-multimediamerk Barstool Sports. Spelers worden uitgedaagd om een score van 90 zo vaak mogelijk te breken in rondes van 18 holes. Hoe vaker ze de 90 halen, hoe meer Barstool-artikelen ze verdienen. Meer informatie over de “Barstool Break 90 Ladder Challenge” zal worden aangekondigd via een bericht in de game.

Tot slot zal Greyson Clothiers kleding, zoals gedragen door PGA TOUR pro en PGA TOUR 2K21 cover atleet Justin Thomas, evenals een nieuwe Dude Perfect-branded zwarte hoodie deze maand ook beschikbaar zijn en gratis voor alle spelers om hun MyPLAYERS in de Pro Shop uit te dossen. Spelers kunnen hun VC ook besteden aan een selectie van feestelijke vakantiespullen die verkrijgbaar zijn via de in-game winkel.

PGA TOUR 2K23 zal verkrijgbaar zijn in een digitale bundel met NBA 2K23 voor een speciale introductieprijs voor PlayStation® Plus- en Xbox Live Gold-abonnees van € 49,99 op Sony PlayStation en Xbox platforms en € 39,99 op pc via Steam, van 13 december tot 27 december 2022. Ook is het Tiger Woods Signature Sunday Pack, bestaande uit een rode polo, zwarte broek, zwarte hoed, Nike TW Golf schoenen, Nike TW Golf riem en Bridgestone Golf TOUR B XS Tiger Edition Golf Ball verkrijgbaar met 25% korting op Sony PlayStation platforms 28 november 2022 tot 2 januari 2023, en 25% korting op Xbox platforms 16 december 2022 tot 2 januari 2023.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx