Personal Trainer, de leukste manier om calorieën te verbranden

thumbnail

Heb jij het ook veel te druk om zelfs maar aan fitness te denken? En zoek je ook vaak een excuus om vooral niet naar die saaie sportschool te hoeven? Dat is vanaf nu niet meer nodig! EA SPORTS, een merk van Electronic Arts Inc., vanaf 20 mei aanstaande is EA SPORTS ACTIVE – PERSONAL TRAINER verkrijgbaar, een vernieuwend fitness-product dat je volledig kunt aanpassen aan jouw wensen en waarmee je thuis meteen aan de slag kunt.

EA SPORTS ACTIVE is ontwikkeld in samenwerking met verschillende fitnessexperts, waaronder Bob Greene, de wereldberoemde training-fysioloog, auteur en de personal trainer van Oprah Winfrey, en is speciaal bedoeld voor vrouwen die op een leuke en eenvoudige manier aan hun conditie willen werken. In Nederland behoren Erben en Renate Wennemars tot de eerste en enthousiaste gebruikers. Speciaal voor EA zal Renate een blog bijhouden over haar ervaringen met dit gloednieuwe fitnessproduct. Dit blog en vele extra’s zoals video’s tips en tricks is te vinden op EA SPORTS ACTIVE.

Voor de gehele familie is EA SPORTS ACTIVE de perfecte workout. Het is het eerste product in een nieuwe serie fitness- en sportproducten van EA SPORTS die speciaal worden ontwikkeld zodat mensen van alle leeftijden aan hun conditie en gezondheid kunnen werken.

EA ziet met EA SPORTS ACTIVE mogelijkheden om thuisfitness radicaal te veranderen. Met een moderne cardiovasculaire aanpak en oefeningen die een breed publiek aanspreken wil EA mensen van de bank af krijgen. Voor EA SPORTS ACTIVE heb je geen duur sportschoolabonnement nodig. Je kunt er veel meer oefeningen mee doen dan met een fitnessapparaat en het product biedt een ongekende interactieve ervaring. Het is een echte revolutie op fitnessgebied, ideaal voor bijvoorbeeld drukke moeders die op zoek zijn naar goede oplossingen voor thuisfitness. Met 20 tot 30 minuten per dag heb je al een goed trainingsprogramma, waarmee je binnen 30 dagen al voortgang boekt en je conditie verbetert.

In EA SPORTS ACTIVE kun je verschillende interactieve activiteiten combineren in een training waarin je werkt aan je boven- en onderlichaam en ook aandacht besteedt cardio-training. Je kunt met twee personen tegelijk trainen, dus je kunt samen met een familielid of vriend aan de slag. In EA SPORTS ACTIVE blijf je gemotiveerd omdat je tijdens je training steeds waardevolle feedback krijgt van je virtuele personal trainer. Je ziet meteen hoeveel calorieën je verbrandt en kunt het niveau van je workout aanpassen. EA SPORTS ACTIVE wordt geleverd met een beenband om de Nunchuk aan je been te bevestigen. Zo kunnen de bewegingen van je onderlichaam worden geregistreerd. Het product bevat ook een speciale weerstandband die je kunt gebruiken bij krachtoefeningen voor je bovenlichaam.

Erben Wennemars, Nederlands topschaatser op de sprint en middellange afstanden, reageerde enthousiast toen hij over EA SPORTS ACTIVE hoorde. Als geen ander weet Erben hoe belangrijk het is om je lijf in een goede conditie te houden, maar beseft dat niet iedereen daar evenveel tijd voor heeft. “Met mijn drukke trainingsschema en onze twee jonge kinderen is het voor Renate veel geregel om zelf aan sporten toe te komen. Met EA SPORTS ACTIVE lukt dat wel; trainen wanneer ze wil, gewoon thuis”. Renate Wennemars, bekend van programma’s als Veronica Reisgids, RTL Travel en Helder, beaamt dit. “Nadat ik ‘s ochtends de jongens naar school heb gebracht, kan ik aan de slag met een van de op maat gemaakte trainingen. Na 30 minuten ben ik klaar voor de rest van de dag!”

In de “30 dagen-uitdaging” van EA SPORTS ACTIVE kunnen spelers werken aan hun fitness-doelstellingen onder het toeziend oog van een virtuele trainer. Deze uitdaging bestaat uit trainingen van 20 tot 30 minuten. Tijdens elke training krijg je duidelijke instructies en feedback op je techniek en word je aangemoedigd om je training zo goed mogelijk te voltooien. Elke training is weer anders, en naarmate je vordert in je “30 dagen-uitdaging”, worden de trainingen zwaarder. Zo wordt je conditie steeds beter en kun je je fitness-doelstellingen behalen. Je kunt ook je eigen training samenstellen en zelf de activiteiten, duur en intensiteit bepalen. Met het Wii Balance Board kun je nog meer uit de oefeningen halen.

EA SPORTS Active wordt ontwikkeld door EA Canada in Vancouver. Het product is PEGI 3+ beoordeeld. Persmedewerkers kunnen op http://info.ea.com terecht voor screenshots en een trailer.

Ga voor meer informatie naar www.easportsactive.nl. Nu al boordevol informatie en video’s en binnenkort ook blogs over de voortgang in de 30 Dagen Uitdagingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx