Persona 3 Portable nu ook verkrijgbaar in Europa

thumbnail

Na Shin Megami Tensei: Persona 3 en Shin Megami Tensei: Persona 3 FES komt Atlus met Shin Megami Tensei: Persona 3 Portable voor de PSP. Het spel was voor kort enkel exclusief voor Japan en Amerika, maar Persona 3 Portable verschijnt op 18 mei in Nederland, ongeveer twintig dagen na de rest van Europa.

Persona 3 Portable, een remake van de PlayStation 2-game Shin Megami Tensei: Persona 3, verscheen eind 2009 al in Japan en medio 2010 in Noord-Amerika. In Nederland verschijnt alleen de Ultimate Collector’s Edition. Deze bevat een hardcover artbook van 48 pagina’s, zes kaarten met artwork, een poster en een omkeerbare inlay. Dit alles zit in een slipcase-verpakking.

In Persona 3 Portable kruipen spelers in de huid van een middelbare scholier die onlangs is overgeplaatst naar de Gekkoukan High School op Port Island. Het is in de PSP-versie mogelijk om te kiezen tussen een jongen of een meisje als hoofdpersonage. Op basis van deze keuze zal het verhaal op bepaalde momenten anders uitpakken.

De speler ontdekt snel dat hij niet de enige is met speciale krachten en er ook andere scholieren zijn die deze kracht bevatten. Van hen leert hij over de Dark Hour, een verborgen tijd die tussen een dag en de volgende bestaat, waar het overloopt van Shadows. Deze monsters hebben langzaam slachtoffers uitgezocht die ze The Lost noemen, mensen die onverklaarbaar zijn veranderd in hersenloze zombies. Onder het toeziend oog van schoolleider Shuji Ikutsuki voegt hij zich bij zijn nieuwe vrienden en neemt het op tegen dit gevaarte voor de mensheid. Door gebruik te maken van het Social Link systeem kun je intieme relaties opbouwen met vrienden en geliefden. Dankzij meer dan twintig Social Links kun je het complexe verhaal steeds opnieuw spelen en een geheel nieuw schooljaar tegemoet gaan met nieuwe ervaringen.
De Europese Shin Megami Tensei: Persona 3

Portable Collector’s Edition zal bestaan uit:

– Artbook met harde kaft; 48 pagina’s aan artwork!
– Zes gelimiteerde Artkaarten
– Poster op A3-formaat
– Omdraaibare Collector’s Edition inlage
– Exlusieve slip-case waarin het geheel verpakt zit

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx