PC-versie Assassin’s Creed II vereist constante internetverbinding

thumbnail

Haal je oude 28.8 kbps modem maar uit de kast als je Assassin’s Creed II op de PC wilt spelen en niet de beschikking hebt over een internetverbinding want de genoemde game vereist een constante verbinding met het internet. Als je het spel opstart verbind je direct met de Ubisoft-servers en bekijkt de DRM-beveiliging of je in het bezit bent van een legale editie van het spel. Als de verbinding plots uit zou vallen, dan kunnen de spelers het spel opslaan bij een volgend checkpoint en wordt het spel vervolgens afgesloten. Ubisoft zegt deze maatregelen te moeten nemen om zo piraterij te voorkomen. Offline games zijn namelijk relatief makkelijk te cracken en dat is niet de bedoeling bij deze game. Opgeslagen spellen worden op online servers bewaard, waardoor het wel mogelijk zal zijn om op een andere PC bijvoorbeeld verder te gaan met het spel.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Wel krom tbh.. als ik dus mijn laptop ergens mee naartoe zou nemen waar ik geen internet heb en wel ff een spel wil spelen (denk bijv. aan een lange treinreis o.i.d.) dan zou ik dit dus niet kunnen spelen? Ja ik snap dat het is om piraterij tegen te gaan, maar daar zou imo een betere oplossing voor te vinden moeten zijn?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  ja dit hebben alle piraten aanzichzelf te danken nog even en het hele pc gebeuren stopt. bijna iedereen die een pc heeft loopt te downloaden.het is een goede oplossing ben alleen bang dat het tijdelijk is voordaat de piraten weer wat anders verzonnen hebben.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box