"Overlord voor de Wii lijkt grafisch op een Xbox 360 game"

thumbnail

Via de Videogamer heeft Dean Scott, producer van de game Overlord: Dark Legend, gezegd dat de Wii-versie van Overlord tot dusver overweldigend is en straks zelfs vergelijkbaar zou zijn met een Xbox 360 game van tegenwoordig. Volgens de woordvoerder blaast het spel alles weg wat op de Wii tot dusver is uitgekomen. Het spel ziet er dan ook volgens hem geweldig uit. “Wanneer mensen dit spel in motion zien, dan zullen ze onder de indruk zijn. Het lijkt wel de 360-versie van de game.”

Exclusief ontworpen en ontwikkeld voor de Wii. Overlord Dark Legend is een compleet nieuwe action adventure die zich afspeelt in een sprookjesachtige wereld met duistere, satirische wendingen. Gamers verplaatsen zich in de rol van een nieuwe, jonge Overlord in een spel dat zich afspeelt in de tijd van voor het klassieke spel. Terwijl hij zich als leider van de Minions ontpopt, verdedigt deze tiran in opleiding zijn kasteel en landerijen en probeert van zijn groeipijnen af te komen door zich af te reageren op de lokale sprookjesfiguren.

Door middel van de Wii Remote beschikken de gamers over een ongekende controle over de Minions en krijgen ze toegang tot de driedimensionale wereld. Afzonderlijke Minions kunnen bijvoorbeeld bij de nek uit de horde worden geplukt en door flink met de Wii Remote te schudden, knijpt de Overlord de keel van de kleine rotzak dicht. De Minion wordt zodoende opgeladen met de kracht van de meester en verandert in een dolle Minon-raket. De krankzinnige critter heeft nu een zeer explosief lichaam en kan in de richting van de vijand worden gestuurd met hilarische, of eerder fatale, consequenties.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx