Ontmoet de nieuwe Legend Rampart in Apex Legends Season 6 – Boosted

thumbnail

Respawn Entertainment heeft een geheel nieuwe Stories from the Outlands-trailer voor Apex Legends Season 6 – Boosted uitgebracht, met nieuwe Legend Rampart en haar epische gevecht met een mysterische groep vijanden. Rampart werd gerekruteerd door Blisk, de meest meedogenloze huurling van de Outlands, en trekt zich nooit terug uit een gevecht. Het avontuur van deze ‘street modder’ in de Apex Arena begint met een hinderlaag in haar kleine winkel. En hoewel Rampart veel meer een grappenmaker is dan de andere door vendetta’s gedreven Legends, is ze wel heel serieus als het op winnen aankomt.

Kom meer te weten over het achtergrondverhaal van Rampart in de nieuwste Stories from the Outlands-trailer “The Endorsement”:┬áhttps://www.youtube.com/watch?v=ZxODsm5_grE.

Naast Rampart verschijnt er in Season 6 – Boosted ook een geheel nieuw Crafting-systeem, een nieuw energiewapen genaamd The Volt, en een Battle Pass met een hele hoop nieuwe content. Voor meer informatie over wat er verschijnt in Season 6 op 18 augustus, kun je de blog van Respawn hier bekijken.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x