Nintendo NX krijgt solide line-up en maakt geen verlies

thumbnail

Nintendo President Tatsumi Kimishima heeft gezegd dat de Nintendo NX een solide line-up van games zal krijgen en in eerste instantie geen verliesgevende console zal zijn voor het concern. Via de VG247 laat hij dit weten.

“We hebben sowieso niet de gedachte om een console met verlies op de markt te gaan zetten. Toen de Wii U gelanceerd werd stond de Yen zeer sterk. Ik denk niet dat dit weer herhaald zal worden. We houden eventuele verliezen in gedachte bij het maken van de NX en willen dit zoveel mogelijk voorkomen. We hebben daarnaast een solide line-up nodig voor de console. Veel mensen kiezen Nintendo wegens de software line-up. Niet alleen met de launch moet deze goed zijn, maar constant.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Als nintendo geen verlies wil draaien dan geloof dan maar dat de geruchten de NX de PS4 zou overtreffen in power, met een emmer zout genomen kan worden. Nintendo kan niet b.v. ˆ600 gaan vragen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  ik hoop op een SNES 2 😛 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Na de Wii U en Wii sla ik Nintendo nu denk ik over. Tenzij het een dermate grote revolutie is op gaming gebied, maar dat verwacht ik eigenlijk niet meer.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx