Nieuwe Shai class is nu beschikbaar in Black Desert Mobile

thumbnail

Pearl Abyss heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe class Shai nu beschikbaar is voor Black Desert Mobile. Deze langverwachte support-class is de perfecte keuze voor avonturiers die anderen willen helpen in het gevecht en zich willen richten op het verzamelen van middelen. Haar komst wordt gevierd met een speciaal level-up event waarmee spelers waardevolle items kunnen krijgen.

Bekijk hier de Shai trailer

Shai komt uit het bos vlakbij Florin en ze heeft een neus voor verkennen. Ze beschikt over een breed scala aan buffs en healing spells die ze gebruikt om haar vijanden te slim af te zijn door ze te ontwijken. Ze helpt haar medestanders met haar boomerang-achtige wapen Florang en haar sub wapen Vitclari. Haar ‘Swing Swing’ en ‘Go Away’ vaardigheden focussen op controle en het vermijden van aanvallen.

Vanaf vandaag en tot en met 12 april worden alle avonturiers beloond die hun Shai naar level 70 weten te levelen. Ze krijgen dan waardevolle items, waaronder Black Stone Sack, Crimson Crown, een Abyssal Accessory Selection Chest en 1000 black pearls.

Bezoek Black Desert Mobile’s officiële website voor meer informatie over Shai en de laatste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1582
  1 jaar geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx