Nieuwe live-contentdetails Hitman 2 vrijgegeven

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben onlangs details vrijgegeven over de nieuwe gratis live content van HITMAN 2 voor deze maand, inclusief nieuwe contracten, Escalations en de volgende Elusive Target-missie. Hieronder volgt een kort overzicht van wat Agent 47 te wachten staat.

• Nieuwe Featured Contracts: Occupational Hazards (nu beschikbaar) – Alle Featured Contracts worden door leden van de community ontworpen en vervolgens aan het spel toegevoegd zodat alle spelers kunnen meedoen. In HITMAN 2, worden Featured Contracts gekozen op thema. Het eerste is ‘Occupational Hazards’, aangezien alle contracten zijn gericht op banen, functies en beroepen.
• Nieuw Escalation Contract: The Aelwin Augment (13 december) – Escalation Contracts zijn gericht op de manier waarop spelers hun vaardigheden en speelstijl kunnen aanpassen aan de diverse complicaties waar Agent 47 mee te maken krijgt. Dit nieuwe Escalation Contract speelt zich af op het mysterieuze eiland Sgàil en het wordt absoluut een gedenkwaardig bezoek.
• Feestdagenverrassing! (18 december) – Blijf op de hoogte, want later deze maand wordt een tijdelijke feestdagenverrassing verwacht.
• Nieuwe Elusive Target: The Revolutionary (21 december) – Een nieuw Elusive Target komt 10 dagen lang naar Santa Fortuna en je kunt de Casual Tourist in net pak ontgrendelen als je deze missie haalt. De komende weken wordt meer informatie vrijgegeven over dit contract. Lees intussen de blogberichten over de Elusive Target-beloningen voor een volledig overzicht van de beloningen.
• Nieuwe Escalation: The Turms Infatuation (27 december) – Deze maand eindigt met een Escalation Contract in Santa Fortuna.

HITMAN 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN 2 introduceert nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Verder biedt HITMAN 2 een unieke, gloednieuwe variant op de één-tegen-één-multiplayer met de Ghost-modus. Spelers stellen hun huurmoordenaarstalenten op de proef door het online, beide als Agent 47, tegen elkaar op te nemen om sneller en efficiënter meer doelwitten uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze wapens, voorwerpen, outfits en ghost-kisten oppikken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box