Nieuwe content updates The Simpsons Tapped Out & Real Racing 3

thumbnail

Op 29 april 1993 is de Wacking Day aflevering van De Simpsons uitgezonden en is snel uitgegroeid tot een cult bij de Simpsons fans. Vandaag viert EA the Wacking Day nalatenschap met een nieuwe content-update voor The Simpsons: Tapped Out, geïnspireerd door de beroemde aflevering waarin Lisa en Bart de slangen van Springfield proberen te redden van de ijverige baton zwaaiende bewoners.
Deze tijdelijke content is verkrijgbaar van 3 april tot 2 mei, inclusief een complete nieuwe mini game die spelers bewapent met een baton en spelers uitdaagt om slangen in Springfield te “Whacken” waarmee ze prijzen en valuta verdienen.

De update is inclusief:

• Nieuwe Gebouwen: Neem een tour door het historische fort Sensible, train in Lugash’s Gym, bekijk een wedstrijd in het Duff Stadion en bezoek het kampioensgevecht in het Colosseum van Springfield.

• Nieuwe Personages: Bereid je voor op de Whacking Day festiviteiten met Ninja Homer, leef het modellenleven met Miss Springfield, krijg Drederick Tatum terug in de ring, start Lisa’s gymnastiektraining of help Willie zijn kleding schoon te krijgen met zijn sterke buikspieren.

• Nieuwe Decoraties: Beleef pret in dit seizoen met feestelijke slangendecoraties: van shirts en slangenstokken met verschillende kleuren. Als je nog niet genoeg slangen in jouw stad ziet, bemachtig dan speciale stenen, stronken en stammen. Dan ben je er zeker van dat het aantal slangen in jouw stad toeneemt.

• Nieuwe Missies: Zal de stad de slangenplaag overwinnen? Zal Lisa de slangen kunnen redden?

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx